Takács Kató Kata

avocat Sfântu Gheorghe

Despre mine

avocat sfantu gheorghe

Încă din banca liceului Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe am decis că vreau să studiez dreptul și să devin avocat.

Ador provocările, așa că am optat pentru o profesie în care nu există două zile la fel. În același timp, obiectivul meu a fost să-mi pot ajuta munca în situații de viață în care trebuie implicat un expert, fie că este vorba despre un proces personal, familial sau de proprietate, probleme de drept comercial, litigii sau elaborarea de documente legale. Datorită atractivității marelui oraș, am ales Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde am absolvit diploma de licență și masterul în drept privat.

În 2013, am început să lucrez ca avocat în Deva, într-o firmă de avocatură unde colegi cu experiență m-au ajutat să învăț profesia de avocat.

Am fondat „Biroul individual de avocatură Takács Kató Kata” în 2015 și apoi am decis, de asemenea, că aș vrea să trăiesc și să lucrez din nou în orașul natal. Așa am ajuns să lucrez ca și avocat în Sfântu Gheorghe.

Sunt vicepreședintele Asociației Jogaink din Cluj-Napoca. Eu și colegii mei avocați organizăm un forum juridic online și un serviciu gratuit de asistență juridică, susținem prelegeri și edităm publicații juridice pentru publicul larg.

Îmi place slujba și vreau să contribui la transformarea Transilvaniei într-un loc puțin mai bun. Îmi place să lucrez cu tineri antreprenori, îmi place să proiectez, să construiesc și să construiesc împreună cu ei.

domenii de expertiză

DREPTURILE ASOCIAȚIILOR ȘI FUNDAȚIILOR

PROCEDURI ÎMPOTRIVA INSTITUȚIILOR PUBLICE

LEGEA SOCIETĂȚILOR COMERCIALE

i

EDITAREA DOCUMENTELOR JURIDICE

PROCEDURI JURIDICE CIVILE

~

PROTECȚIA DATELOR

Sediu avocat sfântu gheorghe